apr 23 2017

LF var på loppemarked

Antallet af besøgene på LF´s stand ved lørdagens loppemarked var overvældene. Hvor mange der kiggede forbi fik vi desværre ikke optalt, men der var en del emner til nye medlemmer, som enten ikke kendte til LF eller som overvejede at blive medlem.

Helt naturligt var der også en hel del LF´ere kom forbi for at hilse på. Formålet med standen var først og fremmest at repræsentere LF og fortælle om alle vores herligheder. Det synes vi selv lykkedes meget godt. Du kan læse mere om loppemarkedet i næste nummer af Lystfiskeri-Tidende.

LF´s stand på loppemarkedet var besat med Per Mikkelsen, Per Ekstrøm og LF´s tidligere formand Bent Laursen. De havde en travl dag og fik talt med en masse lystfiskere. Måske også nogle kommende medlemmer.