Links

Her finder du en række relevante hjemmesider med relation til vores fælles interesse – lystfiskeri:

Fiskemagasiner/blade:

Fisk & Fri. Danmarks største fiskemagasin.

Grejforretninger:

Forst og Jagthuset på Ulrikkenborg Plads i Lyngby. Forretningen giver 10 % rabat på ikke nedsatte varer. Gælder også webshoppen hvor rabatkoden LFRABAT oplyses.

Hvidovre Sport. Forretningen ligger i Hvidovre. Nethandel. Fungerer som manuel bådprotokol for LF. Der gives 10 % på ikke nedsatte varer, når man diskretoplyser man er LF-medlem.

Jagt & Fiskerimagasinet. Forretningen ligger i centrum af København. Nethandel.

Sports Dres. Forretningen ligger på Frederikssundsvej. Nethandel.

Grejgrossister:

Fairpoint Outdors. Forhandler af bl.a Westin.

Pure Fishing. Dansk importør af større mærker som f.eks. ABU og Hardy.

Savage Gear. Vores medlem Mads Grossels hjemmeside om grej og endeagn til de ferske kæmper.

Fiskeklubber:

Pike 85. Specimen klub af geddefiskere.

Ishøj Sportsfiskerklub. Aktiv Sportsfiskerklub på Københavns Vestegn. Fiskeret bl, a. i Store Vejleå og Hakkemosen i Taastrup.

Ringsted Sportsfiskerforening. LF´s samarbejdspartner vedrørende fiskerretten i Gyrstinge og Haraldsted søer.

Fisketegn:

Fisketegn. Fødevareministeriets hjemmeside hvor du kan købe det lovpligtige fisketegn, finde mindstemål og gældende lovgivning på området.

Fiskekort. Her kan du på nettet købe fiskekort til rigtig mange fiskevande i hele Danmark.

Private hjemmesider:

Jens Bursell. Vores medlem Jens Bursells hjemmeside om fiskeri, outdoor og rejser.

Steen Lyngsø. Vores bestyrelsesmedlem, Steen Lyngsøs blog om lystfiskeri.

Vejret:

DMI Danmarks Metrologiske Instituts officielle hjemmeside.

Sejladsudsigt. Forsvarets center for Operativ Oceanografi. 48 timers sejladsudsigt for havet omkring Danmark.

Storm.no Norsk hjemmeside med mulighed for søgning om vejret på lokale steder over hele verden.

yr.no Anden norsk hjemmeside med mulighed for søgning om vejret på lokale steder over hele verden.

Esrum sø. Hjemmeside der viser det aktuelle vejr på Esrum sø. Data fra bøje placeret på søen lige nord for Slothavepynten.

Andre sider:

Esrum Open. Fiskekonkurrence hvor det drejer sig om fange gedder og aborrer. Flotte præmier

Fangstjournalen. DTU Aqua´s hjemmeside med mulighed for indberetning af fangster og oprettelse af egen fangstjournal.

Fiskerekorder. Den officielle hjemmeside for lystfiskerrekorder i Danmark.

Dansk Grejsamler Klub. Den danske klub for grejsamlere. Mange LF´ere er medlem af klubben, der blev oprettet på foranledning af Jørgen Lindstrøm.

Sejlsikkert. Her kan du gratis downloade en lille App, som viser aktuelle vind og strømforhold. God at have, når man benytter bådene i Helsingør