Links

Her finder en række links til hjemmesider med vores fælles interesse – lystfiskeri.

Fiskemagasiner/blade:

Fisk & Fri. Danmarks største fiskemagasin.

Grejforretninger:

Forst og Jagthuset på Ulrikkenborg Plads i Lyngby. Forretningen giver 10 % rabat på ikke nedsatte varer. Gælder også webshoppen hvor rabatkoden LFRABAT oplyses.

Hvidovre Sport. Forretningen ligger i Hvidovre. Nethandel. Fungerer som bådprotokol for LF. 10 % på ikke nedsatte varer, når man diskret oplyser man er LF-medlem.

Jagt & Fiskerimagasinet. Forretningen ligger i centrum af København. Nethandel.

Sports Dres. Forretningen ligger på Frederikssundsvej. Nethandel..

Grejgrossister:

Fairpoint Outdors. Forhandle af bl.a Westin.

Pure Fishing. Dansk importør af større mærker som f.eks. ABU og Hardy.

Savage Gear. Vores medlem Mads Grossels hjemmeside om grej og endeagn til de ferske kæmper.

Fiskeklubber:

Pike 85. Specimen klub af geddefiskere.

Ishøj Sportsfiskerklub. Fiskeklub på Københavns vestegn med bl.a. fiskeret i St. Vejle Å og Hakkemosen i Taastrup.

Ringsted Sportsfiskerforening. LF´s samarbejdspartner vedrørende fiskerretten i Gyrstinge og Haraldsted søer.

Fisketegn:

Fisketegn. Fødevareministeriets hjemmeside hvor du kan købe det lovpligtige fisketegn, finde mindstemål og gældende lovgivning på området.

Fiskekort. Her kan du på nettet købe fiskekort til rigtig mange fiskevande i hele Danmark.

Private hjemmesider:

Jens Bursell. Vores medlem Jens Bursells hjemmeside om fiskeri, outdoor og rejser.

Steen Lyngsø. Vores bestyrelsesmedlem, Steen Lyngsøs blog om lystfiskeri.

Vejret:

DMI. Danmarks Metrologiske Instituts officielle hjemmeside.

Sejladsudsigt. Forsvarets center for Operativ Oceannografi. 48 timers sejladsudsigt for havet omkring Danmark.

yr.no. Norsk hjemmeside med mulighed for søgning om vejret på lokale steder over hele kloden.

Esrum Sø. Hjemmeside der viser det aktuelle vejr på Esrum Sø. Data fra bøje placeret på søen lige nord for Slotshavepynten.

Andre sider:

Esrum Open. Fiskekonkurrence hvor det drejer sig om fange gedder og aborrer. Flotte præmier

Fangstjournalen. DTU Aqua´s hjemmeside med mulighed for indberetning af fangster og oprettelse af egen fangstjournal.

Izaak Walton Klubben. Ikke en fiskeklub i egentlig forstand, men en klub af lysfiskere. En del LF´ere er medlem og mange LF´ere har gennem tiden været medlem.

Fiskerekorder. Den officielle hjemmeside for lystfiskerrekorder i Danmark.

Dansk Grejsamler Klub. Den danske klub for grejsamlere. Mange LF´ere er medlem af klubben, der blev oprettet på foranledning af Jørgen Lindstrøm.

Sejlsikkert. Her kan du gratis downloade en lille App, som viser aktuelle vind og strømforhold. God at have, når man benytter bådene i Helsingør