»

jun 24 2017

Rabat til LF medlemmer!

Så er der godt nyt til alle fiskegrejsshoppende LF’ere. På foranledning af medlem Jesper Bjerresø, har LF nu indgået en aftale om rabatter ved køb af grej i Forst & Jagthuset.

Der gives 10 % rabat på alle varer der ikke er nedsat i forvejen, ved diskret at oplyse at man er medlem af LF i butikken.

Rabatten kan også opnås i webshoppen, hvor samme betingelser er gældende, ved brug af rabatkoden LFRABAT.

Som en ekstra service er der mulighed for at Forst & Jagthuset kan holde længere åbent efter aftale. Ved minimum fremmøde af 10 personer, givers der ved sådanne arrangementer 20 % rabat på varer i hele butikkens sortiment. Gælder som sagt ikke på i forvejen nedsatte varer.

Så det er bare med at samle flokken af fiskekammerater, ringe til butikken for en aftale og så ud og grejshoppe.

Forst & Jagthuset
Ulrikkenborg Plads 2