»

jun 17 2017

Rapportbogen – Husk det nu!

Det opleves i stigende grad at medlemmerne ikke noterer i rapportbogen. Både inden de tager på søen og efter de er kommet ind.

Det kan ikke pointeres nok. Det skal gøres – og hvorfor?

Inden man tager ud, er det for at kvittere for båden, således at andre kan se hvem der har “taget” båden, således at man ikke tror den er stjålet eller uretmæssigt benyttet.

Når man vel inde igen kvitterer for benyttelsen giver man samtidig andre medlemmer mulighed for at benytte båden, samme dag, da den er “kvitteret” som benyttet. Fangsten skal indskrives i rapportbogen, da oplysningerne benyttes til at vurdere om grundlaget om antallet af både er tilstrækkeligt. Det er med andre ord “hjælp til selvhjælp”. Brug derfor de par minutter til at notere i rapportbogen.

Du kan HER se, hvordan du udfylder bogen.

Husk nu at notere i rapportbogen. Både for din egen og ikke mindst for Lystfiskeriforeningens skyld.