jan 24 2018

Stege Nor – Der skal fortøjres rigtigt.

Inspektøren på Stege Nor har ganske forståeligt beklaget sig over at enkelte medlemmer ikke fortøjer bådene rigtigt. Agter fortøjningerne må ikke krydes, da de derved bliver for korte, og bådene kan ikke hales ind. Det er vigtigt, at fortøjningerne sidder rigtigt, da vandstanden i kanalen kan varriere meget, og bådene skal kunne følge med i forskellene, der kan være store.

Inspektøren skal kunne komme ud i bådene, uden det kræves,  han har en fortid som linedanser eller trapetzartist hos Cirkus Arena.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at der kvitteres for benyttelsen i rapportbogen, der findes i stuverummet sammen med ankeret.

Lad os nu hjælpe hinanden. Det kan da ikke være så svært.

Bådene i Stege Nor skal fortøjes rigtigt. Man må ikke krydse agterfortøjningerne, da de derved bliver for korte.