Bådudvalget arbejder

Fredag eftermiddag, d. 8. februar, havde Lystfiskeriforeningen´s bådudvalg årets første planlægningsmøde. Her blev der bl.a. taget stilling til den endelige indretning af vores nye både, omrokeringen af bådene mellem søerne for det kommende fiskeår, og endelig blev det blev planlagt hvilke både, som skal til reperation. Udskiftning og reperation af stationernes stangkasser indgik også i planlægningen foruden en masse andre forhold vedrørende stationerne.

Der er en hel del som der skal være styr på, når den samlede flåde i LF tæller over 70 både. Næste skridt er udarbejdelse af en arbejdsplan og så skal der ellers tages fat, så bådene er klar til sæsonstarten.

Så der er altid noget at se til i foreningen, også selvom vandet er stift. Næppe noget vores mange medlemmer tænker over, når kalenderen viser maj og båden ligger klar til brug.