Begrænsninger på Tissø

Reduceret fiskeri i søens nordende/nordlige del.

Lodsejeren i søens nordlige del har givet udtryk for, at der fiskes for meget i dette område.

Med henblik på at forbedre vore chancer for at bevare fiskeretten i dette område, beder vi om, at fiskeriet i den nordlige del af søen begrænses mest muligt – så vidt muligt til perioder, hvor vindforholdene gør andre dele af søen utilgængelige.

Øvrige foreninger på søen har udsendt tilsvarende meddelelser til deres medlemmer.

Bestyrelsen

Medlemmerne bedes begrænse fiskeriet i søens nordlige del, da lodsejeren mener at der fiskes for meget. Søen er privat ejet, hvorfor det er vigtigt at vi bevarer et godt forhold til lodsejerne omkring søen.