Beretning fra nyt medlem.

Et af vores mange nye medlemmer, Cato Jørgensen, har haft et forrygende geddefiskeri på Furesøen i november. Opskriften hedder Jerk Bait, og det er ikke gået stille for sig.

5 gedder over 6 kg med største på 8,2 kg er det blevet til. Her er det værd at bemærke, at Cato efter mange år som aktiv kystfisker først indenfor det seneste år atter har slået sig på geddefiskeri . Her er Cato fuldstændigt er faldet for Jerk Bait fiskeriet med de store megawoblere, og hvis nogen troede, at det ikke var effektivt, så er her modbeviset. Gedderne har mere end svært ved at modstå de store woblere, når de ”vugger” sig gennem vandet.

Tillykke til Cato.

Smukkere kan en gedde fra Furesøen næppe blive. De 8,2 kg er anbragt smukt. Vi skulle hilse og sige, at den stadig svømmer rundt derude.
Smukkere kan en gedde fra Furesøen næppe blive. De 8,2 kg er anbragt perfekt. Vi skulle hilse og sige, at den stadig svømmer rundt derude.