Dejlige maj gedder

Så er er fangstrapporterne for første halvdel af maj begyndt at løbe ind. Det er jo herlig at se, at det ikke kun er en enkelt sø, der har kastet de fine fisk af sig, men det har været flere af vore søer, som har “stået for leverancerne” af pæne gedder til medlemmerne.

Største gedde på 11,35 kg har Klaus Vestergaard fanget på Furesøen på selve premieredagen. Den blev fanget på agn. En lille uge senere var Klaus igen på pletten igen. Denne gang blev det til en på 8,75 kg som blev taget på jerk. Det gælder om at være alsidig i sit fiskeri.

Nedenfor finder I billeder af de netop anmeldte fisk. Hvis I vil se på det samlede antal anmeldte kan årets stilling ses HER

Gedde på 11,35 kg taget på agn af Klaus Vestergaard.
Gedde på 8,75 kg. taget på jerk.

På Gyrstinge Sø har Hans Draminsky Petersen fanget en gedde på 8 kg og 103 cm. Den blev fanget på en wobler.

Hans med sin gedde på 8 kg og 103 cm. Desværre er billedet en smule rystet, men om det er Hans eller fotografen der ryster skal være usagt.

Sidst men ikke mindst, så har Graig Clark på Lyngby Sø sat ny PR med en gedde på 7 kg. Daddy Clark var med som fotograf og fangede også en gedde. Den vejede 3 kg, så den stod ikke mål med Graigs.. Graig´s gedde blev lokket af en Westin Swim fisket over 3 meter vand.

Graig med sin ny PR på 7 kg. Giv den bare gas Graig, så skal du snart få forbedret din personlige rekord.

Skriv et svar