Den mindste fangede den største!

Ved geddekonkurrencen på Søndersø lørdag d. 11. maj fangede yngste og mindste deltager den største gedde.

Konkurrencen, der havde 17 tilmeldte deltagere, var den 10. i rækken af inspektør Werner Larsen´s årlige efterhånden traditionsrige geddekonkurrencer på Søndersø. De 17 deltagere blev fra morgenstunden fordelt i stationens 8 både, og så gik turen ud på søen. Selvom vejret så ud som om det var lunt, var det ingenlunde tilfældet. Vores overinspektør, Lars Francker, frøs som en lille hund i en al for tynd snor, da en kold vind fejede henover søen.

Fiskeriet var imidlertid ganske fornuftigt trods kulde og vind, og der kom flere nydelige fisk til indvejning. Men at yngste deltager, Tobias, skulle løbe med førstepladsen, havde ingen regnet med. Så der var flere af de “garvede”, der lige kiggede en ekstra omgang, da Tobias kunne løfte pokalen, da han “nappede” konkurrencens største. En flot gedde på hele 7,8 kg.

Det er svært at se hvem der er mest stolt. Far eller Tobias?

Efter konkurrencen var der både frikadeller, skinke og kold kartoffelsalat til de trætte lystfiskere som med velbehag guffede i lækkerierne. Særligt frikadellerne var til flere Michelin stjerner. Stor tak til Werner og frue.

Resultatlisten:

  1. Tobias Reichhardt 7,80 kg
  2. Bo Guldager 5,250 kg
  3. Torben Carmes 5,250 kg

2. og 3. pladsen blev fordelt ved lodtrækning.

3 glade præmietagere med en stolt Tobias i midten.

 

Skriv et svar