Der er åbnet for bådbookningen

Et sikkert forårstegn er bådbookingen i LF åbner. Så er der kun en måned til, at vi alle kan komme en tur på søen efter vinteren.

I skrivende stund knokler inspektører og opsynsmænd med at gøre bådene klar til sæsonstart d. 1. maj. Det er et stykke frivilligt arbejde der udføres for alle medlemmer – så husk på det. Husk endvidere også at rengøre bådene efter endt brug. Der er ikke noget så trist, som at komme til en båd, hvor det flyder med affald – eller hvor fortøjningen er manglefuld.

De fleste tænker nok ikke over det, men bådene tilhører os alle. Når du forlader den – så tænk “Det er også min båd!”

Med disse små bemærkninger ønskes “Alle brave” et godt fiskeår 2016.

Det kan ikke være rigtigt, at hele "flåden" i Frederiksdal ligger inde uden en eneste kvittering i rapportbogen, når samtlige er reserverede ifølge bårprotokollen.
Fra 1. maj venter disse både kun på at blive benyttet af foreningens medlemmer.