Endnu en præmiegedde fra Gyrstinge

Gyrstinge Sø er på vej fremad og har leveret endnu en præmiegedde her i maj måned. Jan Larsen var lørdag  d. 26 . maj en tur på søen. “Våbnet” var en softbait ,og det kunne en af søens gedder ikke stå for.

Jan Larsen med sin flotte gedde på 8,90 kg. Tillykke til Jan.

Inden man hævede vandstanden i søen i begyndelsen af 1970´erne, var Gyrstinge Sø en fantastisk gedde sø med masser af siv og åkander. Et rigtig g”gedderevir”. Af den grund var der altid “kamp” blandt medlemmerne for at reservere en båd til geddepremieren. Vi håber, når vandstanden atter finder et naturligt leje, at de gode tider vender tilbage.

Jan´s gedde er den anden præmiegedde i maj måned fra Gyrstinge Sø, hvilket er glædeligt. Et kig på Ringsted Sportsfiskerforenings hjemmeside bekræfter kun den positive udvikling. SE HER

For at styrke bestanden er der her i maj  tillige udsat geddeyngel.  Udsætningen er sket sammen med Ringsted Sportsfiskerforening og Produktionsskolen.