Er dine medlemsoplysninger rigtige?

LF September 2016_forside
Husk at kontrollere dine medlemsoplysninger i papirudgaven af septembernummeret i Lystfiskeri-Tidende.

Med papirudgaven af septembernummeret af Lystfiskeri-Tidende fulgte den årlige opdaterede medlemsliste.

Det er vigtigt, at Lystfiskeriforeningen har de rigtige oplysninger, f.eks. telefonnummer (helst mobil) hvor du kan træffes. Det skyldes, at hvis der sker nedbrud på materiel og motorer, så har vi mulighed for at kontakte dig.

Vi har et helt frisk eksempel fra i går, hvor der konstateres et nedbrud på motoren på båd nr. 44 i Esrum. Kassereren har forgæves forsøgt at kontakte det pågældende medlem, men uden held.

Så hvis det pågældende medlem i morgen søndag står i Sørup og ikke kan komme ud, så er det forklaringen. Motoren forventes klar i løbet af næste uge.

Bestyrelsen kan derfor kun på det varmeste anbefale at man sikrer sig, at oplysningerne er korrekte. Det sparer både Lystfiskeriforeningen og dig for en del ærgrelser.