Få jubilæumsbogen tilsendt!

Christian Karlsen foreslog på generalforsamlingen, at det skulle være muligt at få jubilæumsbogen tilsendt mod et gebyr. Oprindelig havde bestyrelsen besluttet, at det skulle være en” selvhenter”, men vi vil naturligvis gerne imødekomme medlemmernes ønsker, hvorfor de medlemmer som endnu ikke har afhentet bogen kan få denne tilsendt mod et gebyr på kr. 100.

Det foregår på den måde, at man sender en mail til sekretæren Per Ekstrøm, hvorefter man får opgivet et kontonummer og en reference, hvortil man kan overføre beløbet. Når beløbet er modtaget, bliver bogen tilsendt.

Skriv derfor til fredagsklubben@post.tele.dk med oplysning om navn, adresse og medlemsnummer., så modtager du oplysninger retur om hvordan du overfører beløbet.

Tilbuddet gælder naturligvis kun så længe lager haves.