Inspektør og opsynsmand: Martin Blond-Sørensen Tlf. 50 80 65 13

Kørselsvejledning.

Link til Google Maps

Tystrup-stationen ligger neden for Vinstrup på søens sydvestside. Vinstrup nås i bil ved at køre fra Sorø mod Skælskør. Umiddelbart efter Kongskilde Friluftsgård ved søens nordvestlige ende drejes til venstre mod Tystrup, som man kører igennem ad Tystrupvej. I Vinstrup kort efter Tystrupvej 55, 4250 Fuglebjerg, parkeres i græsrabatten i vejens venstre side, hvor en markvej starter.

Det er meget vigtigt, at parkeringsanvisningen respekteres af hensyn til områdets beboere. Det skal være muligt for vores lodsejer at komme til sine marker, så det skal altid være muligt at komme ned til markvejen med markredskaber, der har en bredde på mindst 7 meter.

Til søen kommer man ad markvejen, hvor det er tilladt at køre ned til de to pæle med den udspændte blå snor for af- og pålæsning af grej. Der må ikke parkeres på markvejen.

Ved søen er stangkassen placeret til højre, og der forefindes en lille trækvogn til transport af grej det sidste stykke ned ad markvejen. Lige fremme er en pontonbro med to af LF’s både, den sidste båd ligger ved en pæl til højre. Alle både er fortøjet ved et ”træk og slip”-arrangement.

Se i Bådoversigt hvilke både der er til rådighed på søen.

Klik på billederne for at se i et større format.