Furesøkonkurrencen – ændret dato!!

Furesøkonkurrencen som de sidste 20 år er blevet afholdt 2. lørdag i juni skifter for et enkelt år tidspunkt og afholdes i år :

Søndag d. 11. juni 2017

Konkurrencetiden er også ændret. I år fiskes der i tidsrummet 6.00 – 13.00.

Årsagen er at vores venner i Yachtklubben, der stiller bro til, når vi mødes efter konkurrencen for at gøre resultatet op, fejrer jubilæum på samme tid og meget gerne vil have os som en del af arrangementet. Og hvad er mere naturligt end at imødekomme værtens ønsker?

Samtidig er der også lejlighed til at afprøve om flere medlemmer skulle have lyst til at deltage, når tidspunktet rykkes 2 timer frem. Det var primært på grund af sandartfiskeriet vi havde konkurrencestart kl. 4.00, men sandarten har svigtet de seneste år, hvorfor vi forsøger med en lille ændring.

Vi mødes selvfølgelig efterfølgende på stationen i Holte til sædvanlig hyggeligt samvær.

Husk at notere ændringen ind i din fiskekalender.

Efter Furesøkonkurrencen skal vi i år mødes på stationen i Holte. Husk at notere datoen. Søndag d. 11. juni 2017.