Husk af afbestille båden!

Det kan ikke være rigtigt, at hele "flåden" i Frederiksdal ligger inde uden en eneste kvittering i rapportbogen, når samtlige er reserverede ifølge bårprotokollen.
Det kan ikke være rigtigt, at hele “flåden” i Frederiksdal ligger inde uden en eneste kvittering i rapportbogen, når samtlige er reserverede ifølge bådprotokollen.

I Lystfiskeriforeningen har vi et rigtigt fint bookingsystem, som gør det er muligt at booke en båd døgnet rundt via vores hjemmeside, det er der da også rigtig mange som benytter sig af.

Der er desværre ikke så mange som benytter det samme fine system til at afmelde en båd, hvis man ikke vil eller kan komme ud og fiske alligevel. Dette bevirker at der alt for ofte ligger ubenyttede både ved vores stationer, både som er bestilt af et medlem som aldrig dukker op!

Dette har jeg og mange andre desværre oplevet alt for ofte og det er tit med stor ærgrelse til følge.

Så sent som i dag, hvor jeg har været en tur på Furesøen stødte jeg på problemet. Da jeg for nogle dage siden ville booke en båd i Frederiksdal via hjemmesiden, var alle både med motor optaget.

Jeg ville jo gerne ud og fiske, så jeg skrev mig så på båd nr. 12, en dejlig Ejvind jolle, dog uden motor. Aftenen før turen var jeg ude og låne en 4 HK motor, det var godt nok lidt besværligt, men hvad gør man ikke for at komme en tur på søen.

Da jeg ankom til Frederiksdal midt på formiddagen, var jeg lidt forbavset over at der ikke var andre som var ude, men det kunne jo være at de som jeg, først ville starte lidt op dagen.

Jeg fik bakset motoren fra bilen og ned på båden, fik rigget grejet til og så blev kursen sat ud gennem kanalen og ud på søen. Jeg havde en dejlig dag på søen, vandet var dog usædvanligt uklart, så det blev ikke til så mange fisk, men der var da rusk i kæppen i løbet af dagen.

Jeg var dog noget overrasket over at jeg ikke stødte på nogle af de andre både fra Frederiksdal, men forklaringen på dette, fik jeg da jeg kom tilbage til stationen ved 18 tiden.

Jeg var den eneste som havde kvitteret i rapportbogen, der havde altså ikke været andre på søen, selvom at alle både med motorer var booket og vejret var rigtig fint!

Jeg forlod Frederiksdal ved 19 tiden og der havde jeg stadig ikke set nogle, så det kan ikke have været bookninger til aftenture.

Da jeg kørte hjem, var jeg noget skuffet over at mine klubkammerater er så ubetænksomme eller måske bare ligeglade. Vi kan alle blive forhindrede i at tage på en planlagt fisketur, men så er det mindste man kan gøre, at afmelde båden via vores fine bookingsystem. Denne dag var der hele 4 bookede både med motorer som bare lå ubenyttede hen i Frederikdal, både som andre kunne have haft glæde af at benytte.

Det er for dårligt, det kan i simpelthen ikke være bekendt. Husk nu at afmelde jeres både hvis ikke i skal benytte båden alligevel, så er der helt sikkert andre der kan.

Steen Lyngsø