Husk waders til Gyrstinge!

Går turen til Gyrstinge er det en rigtig god idé af medbringe waders, med mindre man har mod på at gå i vandet med numsen bar.

Grundet den faldende vandstand, hvor “havnen” er blevet tørlagt, har vi været nødsaget til at anlægge 4 svajpladser ude i søen. Medbring derfor waders således at du kan komme ud til bådene.

Det er naturligvis ikke den mest optimale løsning, men det er den eneste for øjeblikket.

Bådudvalget etablerede forleden 4 svajpladser i Gyrstinge. Som det fremgår, ligger bådene et stykke ude, hvorfor det er en god idë at medbringe waders.
Bådudvalget etablerede forleden 4 svajpladser i Gyrstinge. Som det fremgår, ligger bådene et stykke ude, hvorfor det er en god idé at medbringe waders.