Indlevering af effekter til grejauktionen

Effekter til grejauktionen den 19. januar 2017 kan indleveres på stationen i Holte

tirsdag d. 13. december 2016 i tidsrummet 19.00 – 21.00

Der vil som de sidste år, maksimalt komme 100 lots under hammeren. Det sker for at kunne afvikle auktionen under hyggelige og afslappede forhold.

Medlemmer der ønsker at indlevere effekter bedes kan møde op denne dag med de effekter som ønskes under hammeren.Hvis det er helt umuligt at møde op denne dag, kan der træffes aftale med Steen Lyngsø (22 54 81 85) om indlevering i Albertslund.

Af hensyn til efterfølgende afregning af solgte effekter, skal man ved indleveringen oplyse registrerings- og kontonummer på den bankkonto man ønsker salgsprovenuet overført til.

På bagrund af de seneste auktioner, ser auktionsudvalget sig nødsaget til at indskærpe, at de indleverede effekter skal være af en vis standard, så vi igen kan byde på attraktive lots, som er afgørende for en interessant og underholdende auktion.

Gamle udslidte stænger, defekte fiskehjul, ældre fiskejakker, hullede sænkenet eller kasser med frasorterede ting fra oprydningen på pulterkammeret, må vi desværre afstå fra at modtage, da vi af erfaring ved, at sådanne effekter ikke opnår priser som står mål med auktionsudvalgets arbejde.

Måske kommer der en flueæske som denne på auktion?
En flueboks som denne vil naturligvis være velkommen.

 

Skriv et svar