Klargøringen til sæsonstart

Lige nu er klaringen af LF´s materiel på sit højeste. Vores “motormand” André Weirup arbejder på højtryk, så medlemmerne kan få en toptunet motor at sejle med fra 1. maj. I Frederiksdal polerer inspektøren, Dan Ekman, på livet løs så alt skinner. Husk derfor at aflevere båden i samme stand som du modtog den, så er fornøjelsen langt større.

André giver motoren den sidste finish inden den bliver monteret.

Dan Ekmann har grund til at se tilfreds ud. Det er da en fornøjelse at se hvordan båden skinner.
Skruerne til de mange motorer er ved at blive renoveret. Man undrer sig over, hvor mange skruer der bliver slået skæve eller helt ødelagt i løbet af en sæson, fordi medlemmerne ikke tænker sig om og sejler ind på alt for lavt vand. Det må kunnegøres bedre!