Kontingentopkrævningen for 2020

Betaling er mulig via bookingsystemet fra d. 23. januar.

Betalingskørsel til NETS er under forberedelse, og derfor står der at dit medlemskab er i restance.

Fra d. 23. januar vælg det være muligt at vælge dit medlemsskab og betale med betalingskort, hvorefter  yderligere information vil fremgå her på hjemmesiden.

Vi overgår som tidligere meddelt til automatisk kontingentopkrævning via vores bookingsystem hos Globus Data.

Vi skal derfor bede dig logge ind på bookingsystemet senest 19. januar og kontrollere at din adresse, email og telefonnummer er korrekte. Hvis ikke bedes du ændre dette.

Desværre betyder ændringen, at vi ikke kan videreføre de automatiske betalingsaftaler, hvorfor samtlige medlemmer modtager et indbetalingskort ultimo januar, som skal benyttes i forbindelse med kontingentbetalingen.

På indbetalingskortet fremgår de nødvendige oplysninger, så du igen kan tilmelde dig til automatisk betaling. Vi skal kraftig opfordre til, at du tilmelder dig automatisk betaling, da det letter vores administration.

Du kan enten betale via din netbank, eller i selve bookingsystemet.

Når din betaling er registreret, fremgår dit medlemskab, når du er logget ind på bådbookingen.

Du skal være opmærksom på, at for sen betaling medfører betaling af nyt indskud., jfr. Lystfiskeriforeningens vedtægter.

Har du spørgsmål kan disse rettes til sekretariatet@lystfiskeriforeningen.dk

På forhånd tak for ulejligheden og din hjælp.

Med brav hilsen

Bestyrelsen i LF