LF går i saltvand!

Helsingørbåden 2

Som et forsøg har Lystfiskeriforeningen åbnet en saltvandsstation i Helsingør Nordhavn. Stationen åbnes d. 1. november, hvor det vil være muligt for medlemmerne at tegne båden gennem den almindelige bådbooking. Båden er den der tidligere lå i Stege Nor. Båden er monteret med en 20 HK 4- taks motor af mærket Tohatsu. Motoren har el-start.

Benzin skal selv medbringes.

Det forventes, at båden foreløbigt vil kunne benyttes i november og december alt efter hvordan vintervejret arter sig.

Opmærksom henledes på, at den nordlige del af Øresund er et stærkt trafikeret farvand og på ingen måde kan sammenlignes med vore søer. Strømmen er i perioder ofte meget stærk og samtidig nordgående, hvorfor det anbefales at medbringe tilstrækkeligt med benzin.

Husk de simple råd:

• Sejl ikke ud hvis været er dårlig eller usigtbart,
  • Husk at medbringe tilstrækkeligt med benzin, så man ikke løber tør,
  • Vær altid iført redningsvest eller flydedragt.

Se yderligere information på den nye stationsside.