LF søkort til mobilen!

Vores medlem, Kenneth Rytter Jensen, har været så venlig at gøre opmærksom på, at man kan købe søkort til 14 af de søer, hvor LF har fiskeret, for et meget beskedent beløb. Det er hjemmesiden “Lakemap” der er udviklet programmet, og Kenneth har fået dem til at samle en pakke med vores søer til en engangspris på kun kr. 99.

Proceduren er følgende:

Man skal hente programmet “Lakemap” med sin telefon. Det er gratis. Første gang programmet startes får man en 1 måneds gratis prøvetid, hvor man har adgang til alle kort. Prøvetiden kan anvendes at teste programmet, og efterfølgende købe pakken med kort, når prøvetiden er gået. Det er inde i selve programmet ‘Lakemap’ man køber abonnementer på kortene.

For at købe pakken med Lystfiskeriforeningens søer skal man gøre følgende:

1) I opstartsbilledet skal man klikke på “Abonnementer og kort”

2) Klik på faneblader “Pakker”

3) Klik på INFO knappen på “Lystfiskeriforeningen”

4) Tjek at de søer du er interesseret i er i pakken

5) Klik på “Køb pakke”.

Herefter er du klar til fiskeri på vores søer med et godt og ikke mindst billigt overblik.

Tak til Kenneth for tippet.

Nedenfor ses de billeder du skal igennem:

Klik på "Abonnement & Kort".
Klik på “Abonnement & Kort”.

Vælg "Pakker".
Vælg “Pakker”.