Mens vi venter!

Rapport fra Cato.

Nu nærmer vi os snart 1. maj hvor sæsonen i Lystfiskeriforeningen starter for alvor. Cato Jürgensen har sendt denne lille rapport fra en tur i marts. Så kan vi lune os på den, inden vi selv bliver sluppet løs på søerne.

Cato fortæller:

Søndag d.2 marts var det egentlig meningen, at jeg skulle have været en tur på kysten, men da vinden ikke passede med mine planer, endte det med en tur efter gedder i stedet. Det skulle vise sig at være en god ide. Der var ikke ret meget vind ved ankomst til Furesøen. Til gengæld lå der en tæt tåge, som var tiltagende. Det ændrede dog ikke på, at der skulle fiskes. Indenfor den første 1½ time havde jeg 2 kontakter, men de tog ikke ved. Jeg skiftede derfor til en anden farve agn og det gav pote. Kort tid efter fik jeg en gedde på 3 kilo, som blev sendt retur til sit rette element. Få kast efter fik jeg et tungt hug. Fisken gik dybt og tungt. Jeg var ikke i tvivl om at det var en god fisk, men lurede alligevel noget første gang den viste sig i overfladen. Den var stor! Efter en super fight kunne jeg lande mit livs gedde på 11,2 kg og 111 cm! Ny PR var en realitet.

Jeg skal lige love for at den havde ædt min bait! Det lykkedes heldigvis at afkroge den, uden at skade den. Efter en fotosession blev den sat retur, så den kunne føre slægten videre. Det var den ikke utilfreds med. Turen gav i alt 6 gedder, med denne som den absolut største. Det var en fed dag, som sent vil blive glemt. Livet er fyldt af overraskelser og dette var bestemt en af dem. Jeg havde slet ikke forventet dette fiskeri under de forhold. Alle gedderne på turen tog en Buster Jerk.

Knæk og bræk der ude!

Cato Jürgensen

Den går stadig derude. den flotte gedde på 11,2 kg og 111 cm. I øjeblikket størst tilmeldte gedde i 2014.
Den går stadig derude. den flotte gedde på 11,2 kg og 111 cm.
I øjeblikket størst tilmeldte gedde i 2014.