Ny års største aborre

Jess Glargaard var d. 1. september på Esrum Sø for at jagte de store sortstribede. Ganske forståeligt, da  datteren Rikke i sommerens løb havde vist farmand, hvordan man napper en af søens kapitale aborrer.  En bamse på hele 1,920 kg.

Jess er åbenbart meget lærenem. I hvert fald lykkedes det Jess at fange en på 1,990 kg. Sidste år fangede Jess også årets største på 2,125 kg, så  i retfærdighedens navn må vi erkende, at Jess er ikke uvant med de helt store. Måske er det også den fine kasket fra Boldklubben AB der gør udslaget? Den har de nemlig begge på.

Jess med den hidtil største aborre i 2018. 1,990 kg vejer den flotte aborre. Tillykke til Jess

Rikke Glargaard på aborren på 1,920 kg. En rigtig smuk fisk. Så skal det lige indskydes at Rikke på samme tur fangede en gedde på 6 kg. Hvad skal det dog ikke ende med?