Nyt om Helsingør båden

Båden i Helsingør blev stjålet søndag aften. Den blev mandag morgen fundet efterladt ved Kronborgpynten af havnebetjenten , der var så venlig at bringe den på plads igen og give besked.

Båden er derfor nu forsynet med en hængelås og en kæde ved agter fortøjningen. Det er vigtigt at kæden sættes gennem beslaget til ekstramotoren og håndtaget på agterspejlet, så vi ikke får en gentagelse af sødagens “udlån”.

Samtidig skal vi gøre opmærksom at Trygfonden på hjemmesiden sejlsikkert.dk  har udgivet en lille App til mobiltelefonen, hvor man kan finde aktuelle oplysninger om vind- og strømforhold. En ting der er meget vigtig ved Helsingør.

IMG_0254[1]
Kæden sættes gennem bøjen og ind mellem beslagene på beslaget til en eventuel ekstra motor.