Nyt om indbetalingskort og kontingentbetaling

Som kommunikeret gennem det sidste års tid er vi nu påbegyndt kontingent opkrævning via bookingsystemet.

LF opnår en betydelig administrativ forenkling på denne måde.

Det betyder at du i disse dage modtager et indbetalingskort med almindelig post.

Grundet denne overgang skal betalingsserviceaftaler fornys. Dette skyldes at LF har fået eget CVR nummer som vi nu opererer under.

Vi opfordrer til at du etablerer ny betalingsserviceaftale, og beklager ulejligheden.

Betaling er også mulig via bookingsystemet fra d. 1. februar.

Vejledning i betaling er tilgængelig her på hjemmesiden d. 31. januar.

I bookingsystemet står der at dit medlemskab er i restance. Dette skyldes at medlemskabet er under fornyelse, men endnu ikke betalt. Du kan dog fortsat booke både.

Hvis du betaler via bookingsystemet fremgår dit fornyede medlemskab med det samme.

Hvis du betaler via din bank opdaterer vi dit medlemskab når betalingen er registreret. Husk tilmelding til Betalingsservice.

Betaling skal være modtaget senest 3. marts.

Du skal være opmærksom på, at for sen betaling medfører betaling af nyt indskud., jfr. Lystfiskeriforeningens vedtægter.

Har du spørgsmål kan disse rettes til sekretariatet@lystfiskeriforeningen.dk

Med brav hilsen

Bestyrelsen i LF