Så er der kommet gang i fiskeriet

Sæsonen 2016 er startet og rapporterne strømmer ind.

Du kan se alle anmeldelserne HER.

Nedenfor er der et par billeder af nogle glade fiskere. Husk vi vil meget gerne have fotos med af fangsterne når de anmeldes.

Hvis du vil se billederne i større format klikker du bare på dem.

 

Årets største og første anmeldte præmieaborre er fra Furesøen. Hans D. Pedersen fangede aborren på en wobler d. 10. maj.
Årets største og første anmeldte præmieaborre er fra Furesøen. Hans D. Petersen fangede aborren på en wobler d. 10. maj.
Der er også store gedder på Furesøen. Morten Manniche fangede d. 8. maj dette eksemplar på 12,1 kg. Morten ser næsten ud som om han takker de "højere magter" for fangsten. Det blev også til 3 andre gedder på mellem 8 og 9 kg samme dag til nogen af Mortens kammerater som var med. Mon ikke det bliver en dag de sent glemmer?
Der er også store gedder på Furesøen. Morten Manniche fangede d. 8. maj dette eksemplar på 12,1 kg. Morten ser næsten ud som om han takker de “højere magter” for fangsten. Det blev også til 3 andre gedder på mellem 8 og 9 kg samme dag til nogen af Mortens kammerater som var med på turen Mon ikke det bliver en dag de sent glemmer?

 

Skriv et svar