Sidste chance for halvt kontingent!

Som tidligere oplyst her på siden er det muligt at dele sit LF kontingent op ved at tilmelde sig betalingsservice, så hvis du skal nå det for 2019, er det nu du skal tilmelde dig betalingsservice

Ved at tilmelde betalingen til betalingsservice fordeles kontingentet i to årlige betalinger i stedet for én. Så istedet for betale kontingent på en gang for hele året, deles betalingen op i 2 årlige opkrævninger.

Tilmeldingen til betalingsservice er både en fordel for medlemmerne og for Lystfiskeriforeningen. Medlemmerne får betalt kontingentet til tiden, og fordeler betalinger i halvårlige rater og vores kasserer slipper for en masse administration. Kort sagt en “win-win situation”.

Næste kontingent forfalder til betaling er 1. februar, så det er derfor nu du skal tilmelde dig til betalingsservice, hvis du skal drage fordel af at nøjes med kun at betale kontingent for 1. halvår af 2019.

Tilmeldingen er helt enkelt og sker enten i din bank eller via din netbank.

PBS.nr. er: 03786005,

Deb.gr.nr. er: 00001

Kundenr. er dit medlemnummer

Eksempel: Medlem nr. 28

Der skal i kundenr. hos Nets være 3 cifre efter komma / punktum i dit medlemsnummer hos LF.

Medlemsnummeret skal “højrestilles” og kommaet udelades. Se nedenstående eksempler.

Eksempler: “4.1″ er = med “4100″, “28.2″ er = med “28200″ og “403,96″ er = med “403960″.