Tilmelding til Furesøkonkurrencen 2019

Så er der åbnet for tilmelding til Furesøkonkurrencen 2019. I år er det 100 år siden den første Furesøkonkurrencen blev afholdt. I den anledning har vi fornyet vores regler, så det er muligt for vores medlemmer at medbringe gæster i båden, som deltager på ligefod med alle andre i konkurrencen. Dog er det kun muligt for et LF-medlem at vinde Furesøpokalen.

I lighed med tidligere år er der efterfølgende sammenkomst med præmieuddeling for deltagere med familie på stationen i Holte. Husk at meddele hvor mange I kommer til denne sammenkomst af hensyn til planlægningen.

Tilmeldingen sker i år til Steen Lyngsøe. I reglerne kan du se hvordan du tilmelder dig.

De nye regler finder du HER. Det anbefales, at reglerne gennemlæses, så misforståelser undgås.

Reservation af foreningsbåde: Ved tilmelding skal du huske at oplyse hvilken station og båd du/I ønsker at fiske fra.

Ved fiskeri fra private både oplyses station og deltagere i båden ved tilmeldingen.

I år er det 100 år siden LF afholdt den første konkurrence på Furesøen.