Tjek om du kan bruge bådbookningen!

Vi forventer primo april at åbne for booking af både for sæsonen 2019.

I den anledning bedes du kontrollere, om du har adgang. Allerede nu har vi spærret for medlemmer der er i restance for 1. halvår af 2019. Så hvis du endnu ikke har betalt dit kontingent, så er det måske på tide at du får gjort det. Spærringen bliver nemlig først slettet, når betalingen er modtaget.  Hvis du vil være sikker på at kunne booke, så er det nu!

Når du alligevel er inde i bådbookningen, så bedes du ved samme lejlighed kontrollere og eventuelt opdatere dine medlemsoplysninger. Hvordan du gør, fremgår at det nye nummer at Lystfiskeri-Tidende, som snart lander i din postkasse. Du kan også se HER, hvor du gør. På forhånd tak.

Hvis du ikke har betalt dit kontingent for 1. halvår af 2019 er du spærret i bådbookningen. Skynd dig få det gjort, da bookningen åbner primo april.