Vinderfisken blev genudsat!

For første gang i Furesøkonkurrencens historie blev vinderfisken kåret på baggrund af et foto. Sidste år blev det i reglerne indført at der er mulighed for at få godkendt fisk, som bliver genudsat. Ved gårsdagens konkurrence blev den endelige vinder Furesøkonkurrencen kåret på baggrund af et foto. En flot gedde på 11,8 kilo og ”kun” 113 centimeter lang er årsag til at Niels Buch Jørgensen i det kommende år kan tilføje en yderligere fritidsinteresse til sit CV –  nemlig ”pokalpudser”.

Vindergedde 11,8
Der var i årets konkurrence en del flere deltagere end sidste år. Vejret var ikke helt, som metrologerne havde spået. Ordet ”lovet” skal man nemlig aldrig citere en metrolog for. Solen var desværre lidt længe om at indfinde sig, og temperaturen nåede ikke de ønskede højder. Dette til trods tror jeg, at deltagerne alle havde en fornøjelig dag på søen. Der blev fanget pænt med fisk, og samtlige præmier i alle tre klasser blev uddelt.

Ved det efterfølgende arrangement på Holte stationen havde ”stationsforstander” Hansen sørget for både borde, stole, en glødende grill samt muligheden for at indkøbe de nødvendige drikke for at læske de tørstende ganer. Solen brød afslutningsvis da også frem, så klager modtages derfor ikke.

Afslutningsvis skal lyde til tak til vore sponsorer, Fisk & Fri, Hvidovre Sport, Svavage Gear og Sportsdres, der alle medvirkede til, at vi kunne hylde de dygtige fiskere på værdig vis.