På Sjælsø (areal 292,5 ha, max. dybde 6 meter) har LF 4 både.

 

Inspektør: Mads Lottrup Jyde Tlf. 60 61 51 80
Opsynsmand: Mikkel Laursen Tlf. 20 74 71 19

Fiskeriet

Der er gedde og aborre i søen. Sjælsø har en fin bestand af velvoksne aborrer, som findes snart sagt overalt i søen. Det er ikke nemt fiskeri., men de ihærdige kan blive belønnet med godt fiskeri. Aborrerne findes lettest ved dørgefiskeri med små woblere. Når stimen er lokaliseret på det lave vand i søen, kan alle aborremetoder give pæne fangster. Som altid med aborrer kan fiskeriet være svingende fra år til år.

I perioder er der også et godt geddefiskeri, specielt i maj måned med mange fisk op til 5 kg. Her er det ofte områderne nær grøden i den vestlige del af søen, som giver godt med fisk. Vinterfiskeriet på søen kan også være givtigt. Her er det især gedderne det gælder, hvor søen kan overraske med større eksemplarer.

Sjael_soe

Vejrudsigt for Sjælsø

Kørselsvejledning

Fra Ravnsnæsvej drejes ad Nebbegårds Allé. I sænkningen 300 meter fremme, drejes der til venstre ad grusvejen. Her køres der cirka 150 meter indtil man kommer til vandværkets røde bygning på højre side, hvor vores både ligger. Der kan parkeres på venstre side af bygningen. Stangkassen står foran bygningen mod søen.

Link til Google Maps

– Brug af el-motor er tilladt. Maksimal sejlhastighed er 3 knob.

– Ålefiskeri er ikke tilladt.

Fiskesæsonen er fra 1. maj indtil islægning.

Både

Se i bådoversigt hvilke både der er til rådighed på søen

Klik på billederne for at se i stor størrelse.