Vi er det bedste bud – og hvorfor nu det?

Store fisk & Topkvalitet

Foreningen stiller formidabelt fiskevand med store fisk til rådighed for medlemmerne. Hvert år har vi mange fangster af gedder over 10 kg, aborrer mellem 1,5 – 2 kg, sandarter over 5 kg, kapitale karper og mange andre fisk  mellem vore præmiefisk. Vore både, mange med motor er ganske enkelt Sjællands flåde nummer et, hvad angår størrelse, kvalitet og grejstandard. Ved mange søer – vi kalder dem stationer – er der overnatnings muligheder og endda mulighed for ferieophold.  Du er altid velkommen til at ledsage famile og venner ved brug af vore faciliteter.

Traditioner og Fornyelse

Foreningen har som sagt rødder tilbage til dansk lystfiskeris barndom, men står samtidigt frem i forrreste række i nutiden og fremtiden. Traditionerne manifesterer sig primært i vor krønnike, at vi har været de første med udsætninger, at vi den dag i dag når vore “Brave” medlemmer mødes altid giver hinanden hånd og præsenterer sig overfor nye medlemmer, at vi rent faktisk er ordentlige mennesker og sammen ser til at overholde love og reglement og passe på det der nu vort fælles eje, samt pleje et pletfrit forhold til vore fiskeretsejere. Dit og mit – vort.

Fornyelsen ser du på denne hjemmeside – håber du kan lide den. Vor døgnet rundt bådreservations system. Et bådudskiftningsprogram der konstant sikerer både i absolut topkvalitet. Montering af motorer på næsten 20 af vore 70 både. En klar søpolitisk målsætning om naturpleje på forsvarlig vis og afskaffelse af erhvervsfiskeri på vore søer. Du kan se alt dette og meget mere på denne hjemmeside. (link til søpolitik)

Vi bliver en del af dit liv

Selvsagt ønsker mange at fiske alene eller i mindre grupper. Det er op til dig. Foreningen er rummelig. Vi har mange “klubber” i foreningen – vore seniorer, specimen grupper , fluebindere, osv..der er plads til alle og mange holdninger. Vi er fælles om at nyde at fiske. Vi har et socialt liv sammen med introduktion for nye medlemmer, faste møder, andespil, grejauktion, samvær på stationerne, Furesøkonkurrencer gennem mere end 100 år. Hos alle “Brave” er der en holdning af hjælpsomhed både hvad angår vore fælles faciliteter, men sandelig også  medlemmerne imellem. Aldrig har en opgave ikke kunnet løses ved hjælp af en anden eller flere Brave sammen. Vore Brave repræsenterer næsten ethvert tænkeligt talent du søger. Aldrig går du forgæves efter hjælp. Fælleskabet er meget stærkt. For mange medlemmer, sågar enda mand og kone, eller generationer af familier er Lystfiskeriforeningen blevet en livsstil. Den glade lystfiskers valg med “Hjerne & Hjerte”.

NÅR KONTINGENTET ER BETALT ER ALT DETTE DIT –  UDEN YDERLIGERE GEBYRER