Årets første præmieaborre

Normalt forbinder vi ikke Bagsværd Sø med kapitale aborrer, men nu og da fanges der pæne aborrer i søen, så det er ikke usædvanligt, hvis en af de sortstribede kaster sig over den agn, som var tiltænkt søens større rovfisk. Der har været gang i Bagsværd den seneste tid, og som Bagsværd Sø fisker i øjeblikket, kan alt åbenbart lade sig gøre.

Per Lien Pedersen der fornylig havde været på Bagsværd Sø og set Niels Godsk Jørgensen fange 2 flotte præmiefisk på samme dag, mente også han kunne trænge en en præmiefisk, så han han smuttede d. 22. marts en tur på søen med Jan Kristoffersen.

Ihærdighed belønner sig, siges det jo, men det blev hverken til sandart eller gedde, men til gengæld en rigtig flot aborre på 1,30 kg. Den kunne bare ikke modstå en Bomber wobler. Desuden nåede de 2 herrer at nappe 2 gedder og 2 sandarter, der alle blev genudsat. Intet under at det var 2 trætte fiskere, der lagde til ved broen, da mørket sænkede sig. Lange arme var de, ifølge Per, også blevet udstyret med, så mon ikke de har sovet godt om natten.

Tillykke til Per med året første præmieaborre.

Fin solid aborre fra Bagsværd Sø.