Dårligt vejr ingen hindring

Julis rekordvåde vejr har sikkert holdt mange medlemmer på land. Truslen om en solid gang regn har fastholdt mange i lænestolen, men der fanger man som bekendt ikke mange fisk, så det er bare med at komme på søen, hvis man drømmer om lidt “rusk i fiskestangen”.

Ovennævnte bekræftes af en mail, som vi modtog i går. Her havde Mikkel Sander trodset både vejrguder og metrologer i håb om at få Furesøens mange aborrer i tale. De lunefulde “bæster” ville dog ikke lege med. Til gengæld fik Mikkel et hug på sin spinkle stang, klassificeret 5-15 gram, som han i første omgang troede var en gedde. Mikkel kunne godt mærke, at fisken ikke opførte sig som gedder plejer, og efter en god lang fight dukkede fisken omsider op. En sandart på 68 centimeter havde nappet jiggen. Tromletyk og tung var den. Mikkel anslår selv fisken til omkring 4 kg,  Efter en hurtig fotografering svømmende den igen rundt i Furesøen. Som det fremgår af det medsendte foto, er der tale om en rigtig fin fisk. Tillykke til Mikkel og tak fordi han delte sine oplevelser med os.

Vi sætter stor pris på beretninger. Både til hjemmesiden og til Lystfiskeri-Tidende. Det behøver ikke altid at handle om medaljefisk. Sjove oplevelser er lige så værdsatte.

En rigtig fin sandart på 68 centimeter.