For nye medlemmer – intro-møder i maj

I den seneste tid har Lystfiskeriforeningen optaget mange nye medlemmer, og som nyt medlem kan foreningen godt være en overvældende størrelse at blive medlem af.

Vi afholder derfor et par velkomstmøder, hvor der er mulighed for at møde repræsentanter for foreningen og ikke mindst få information om vores gamle forening. Herunder vores historie, traditioner, relevante forhold om vores stationer, muligheder for overnatning, vores både og motorer, fiskeriet på søerne samt de almindelige gængse regler som foreningen hviler på.

Der er planlagt følgende møder:

Onsdag d. 18 . maj kl. 18.00 på stationen i Holte

Mandag d. 23. maj kl. 18.00 på stationen i Holte

Holte stationen er beliggende Vejlesøvej 16, 2840 Holte. (Link til Google Maps). Parkering kan ske på parkeringspladsen ved S-togs stationen ved Holte, kun et par minutters gang fra stationen. Parkeringspladsen ligger langs banen ud mod Vejlesø.

Der vil selvfølgelig være lejlighed til at stille spørgsmål og få praktisk demonstration af LF-både, motorer, lidt udvalgt fiskegrej m.v.

Husk der findes ingen dumme spørgsmål, for det der for nogen er helt logisk og indlysende, er det måske ikke for andre. Spørgsmål er derfor meget velkomne. Det er ingen skam at være i tvivl.

Der er pr. mail udsendt indbydelse til nye medlemmer, men alle medlemmer er selvfølgelig meget velkomne.

Tilmelding er nødvendig af praktiske hensyn. Mail til intro@lystfiskeriforeningen.dk. Husk at skrive hvilken dag du ønsker at deltage.

Håber vi ses.

Søren Græsborg

(Tovholder på arrangementerne)

Introduktionsmøde i Frederiksdal. Materiel, både og motorer gennemgås. Alle vores både er nemlig designet til lystfiskeri.
Der lyttes, mens funktionerne på vores motorer gennemgås.