Formanden med endnu en vægtig madamme!

Så har formanden atter været på spil. Eller rettere på Søndersø, hvor han igen har nappet en vægtig “geddemadamme”

Der må være et eller andet der trækker på Søndersø, og ud fra formandens fangstjournal må det være de store gedder. I år er det den 3. præmiefisk, han haler, og de bliver bare større og større. Han må kunne et eller andet med Søndersø. og de store gedder. I år har han han haft fat i både bedstemor, oldemor og her til sidst tipoldemor.

Rent professionelt kan Anders Vernersen noget med søer, men det er dem, som render rundt og siger ØF! Hvis er der nogen, som ikke ved det, så er søer flertalsbetegnelsen for en so. En hungris der har fået små grise. I flertal hedder de søer. Store gedder er per definition “store damer” der svømmer rundt i søer. Måske er der en sammenhæng?

Flot er den i hvert fald. 111 centimeter veldrejet gedde med formerne de rigtige steder. Vægt 11,4 kg. Lokket til hug på en agnfisk. Det var ikke den eneste han fangede. Det blev også til nogle mindre gedder samt et par aborrer i den fornuftige “spisestørrelse”. Vi skulle hilse og sige, at gedden stadig svømmer rundt ude i Søndersø, hvilket måske er en god anledning til at snuppe en tur på den dejlig sø.

Formanden har her problemer med at håndtere den store “madamme”. Men det lykkedes, selvom det ser ud som om, hun er “svær at danse med”. Kæmpe tillykke til Anders med den flotte gedde.