Furesøkonkurrencen i næsten godt vejr.

I går lørdag blev Furesøkonkurrencen afholdt for 118. gang. En del af søens faste fiskere deltog, mens det kneb noget med interessen fra de øvrige medlemmer. Det var primært gedder, som prægede fangsterne, men der blev også, som noget positivt, fanget 5 sandarter. Aborrerne havde forputtet sig, men det var som det plejer. De er svære på denne årstid, og de få som blev fanget holdt ikke den nedre vægt grænse på 500 gram.

Største gedde fangede Lars Francker. Den vejede 4,380 kg, mens Per B. nappede 2. pladsen med en på 4,300 kg. For sandarternes vedkommende blev Martin Blond vinder med en på 4,900 kg, mens Leif Holmskov blev 2´er med en på 4,290. Martin Blond fangede også en på 3,900 kg.

I konkurrencen for børn under 15 år tog Mille Odér præmien og pokalen for en gedde på 4,000 kg.

Furesøpokalen løb Martin Blond derfor med, da han fangede konkurrencens tungeste fisk. Sandarten udgjorde 70 % af vægten på mindstevægten på kravet til sølvmedaljen i vores præmieringsregler.

Nogle gange kan det være godt, at der er en VAR-dommer. Det var der gudskelov, ellers havde undertegnede, i min egenskab af dommer været ved at uddele en præmie til en forkert, da jeg på min telefon ikke havde slettet en tidligere SMS fra tidligere om en fangst. Pinligt, da det viser jeg skal rydde op på min telefon, sådan som min hustru siger. Det er jeg så begyndt på, måske skal jeg også havde nye briller eller en telefon med en større skærm, så jeg bedre kan læse, det der står med småt. Jeg kommer givetvis til at lægge øre til den “kikser” i tiden fremover. Måske er jeg så heldig, at man slet ikke vil benytte mig som i årene dommer fremover?

Sluttelig en stor tak til Niels Buch Jørgensen for en godt arrangement samt til Morten og Dan i Frederiksdal, som lagde station til det efterfølgende arrangement, havde tændt op i grillen og sørget for nogle hyggelige timer. Selv regnen havde de fået til at holde sig væk. De kan et eller andet i Frederiksdal.

Per Ekstrøm

Martin Blond med den nypudsede Furesøpokal. Martin fangede en sandart på 4,90 kg.