Nyt brodække ved Søndersø

Det er hammer, hammer fedt, – vi er færdi` lige om lidt.

Sådan kan vi godt synge, når vi ser det næsten færdige resultat af renoveringen af bådebroen og broen over den lille kanal. Det er blevet rigtig flot. Dog mangler trinet ned til bådebroen, men det bliver ordnet til foråret. Broen over den lille kanal har også fået et nyt dække, så den er sikker at gå på.

Samtidig kommer der et lille suk fra inspektøren. Nøglen til bommen oppe ved vejen forsvandt for et stykke tid siden, så det ikke har været muligt at køre ned og læsse grejet af. Der er nu kommet en ny nøgle i den lille boks oppe ved bommen.

Vi skal derfor præcisere reglerne for nedkørsel til stationen fra Ballerupvej. Det alene velvilje fra kommunens side, at vi har den tilladelse. Så husk at overholde reglerne og ikke mindst – Husk at lægge nøglen retur i boksen efter brug. Den skal ikke i lommen.

Efter såvel aflæsning som pålæsning skal dit køretøj fjernes fra vejen og overgå til vanlig parkeringsplads/hjemkørsel. Bommen lukkes, og nøglen returneres til skabet. Der må under ingen omstændigheder henstå køretøjer ved lågen, og Furesø Kommune kan til enhver tid opsige aftalen ved misbrug.