Så blev der taget hul på 2023 sæsonen

For geddefiskere er 1. maj dagen hvor fiskesæsonen for alvor begynder. Det har den været i mange år for LF. På mange stationer starter man, mens solen letter fra horisonten. På andre lidt senere. Tyvekrogen ved Vejlesø er nok en af de stationer, hvor starten går lidt sent, men fiskene render jo inden steder, og så kan man jo lige så godt markere dagen en smule festligt.

Lars Francker hejser Dannebrog, mens Per B. og Christian Balslev ser til, at det går efter gældende retningslinjer, når Danneborg går til tops.

I Tyvekrogen hejsede inspektøren, Lars Francker Dannebrog på stationens flagstang, og efterfølgende blev foråret og maj budt velkommen til tonerne af sagen “Kom maj du søde milde”. Stemmerne var forinden behørigt smurt, og der der bred enighed om, at det ikke lød så ringe endda. Ingen naboer kontaktede politiet på grund af larm, men der var heller ingen, der fra Vejlestien smed småmønter over hækken til mandskoret.

Tyvekrogens mandskor fremfører flerstemmigt “Kom maj du søde milde”. Det skete under mottoet: Hver fugl synger med sit næb.

Så stod den på fiskeri. De var lidt træge i hugget de første timer, men lidt efter lidt skete der noget. Per B. og undertegnede fangede 3 gedder, og mistede 3. Største gedde var på 4,70 kg. En pæn fisk og så var 2023 sæsonen ligesom i gang.

Senere tryllede Jens Grube på grillen med en omgang pølser. Tak til Jens og andre for atter en god dag i LF.

4,70 kg gedde.